Nyilatkozatok

Szerzői jog fenntartva! A fogasblog.hu oldalon közölt bejegyzések dr. Takács Dániel tulajdonát képezik (kivéve ha más szerző van a bejegyzésben megjelölve). A bejegyzések részének vagy egészének átvétele csak a tulajdonos előzetes engedélyével, a forrás pontos megjelölésével történhet. Copyright dr. Takács Dániel 2018.

Felelősség kizárása. A fogasblog.hu oldalon közölt tartalmak nem minősülnek orvosi javallatnak, kezelési utasításnak vagy szakvéleménynek. Orvosi diagnózis és/vagy kezelési terv felállítása csak személyes vizsgálat alapján lehetséges. A fogasblog.hu oldalon alkalom adtán megfogalmazott tanácsok csak általános útmutatások, nem alkalmazhatóak mindenkire. A blogban közöltek alapján bekövetkező bármi nemű egészségkárosodásért vagy kárért a blog tulajdonosa felelősséget nem vállal. A blogban időnként szereplő esetek csak személtetetés céljából kerülnek bemutatásra, nem valós személyek kezelésére vonatkoznak.

Köszönetnyilvánítás. Köszönetet mondok mindazoknak, akik a blog létrehozásában segítettek. Köszönet illeti Kriska Ádámot a blog informatikai gondozásáért és a karbantartásban való önzetlen részvételéért. Köszönöm Takács Lídiának, hogy a blog megjelenésének gondos tervezését és grafikai kialakítását magára vállalta. Köszönöm családomnak a türelmet és a sok értékes észrevételt, segítő kritikát. Végezetül, de nem utolsó sorban köszönetet mondok mindenkinek, aki időt szán a blog olvasására, és hozzászólásával a blog színvonalának emelését segíti.

Dr. Takács Dániel – Fogasblog 2018.